torstai 7. tammikuuta 2010

PETTURIVAAKA SAI ANSIONSA MUKAAN!


Muistatteko kun kerroin jokin aika sitten tuohtuneena petturivaa'astani, joka näytti liian pieniä lukemia ja sai sydämeni tykyttämään hetkeksi. No, paha sai palkkansa! Vaakani majaili kylpyhuoneen lavuaarin alla. Eräänä iltana olin vahingossa jättänyt kynsilakanpoistoainepullon avonaisena lavuaarin reunalle. Tuohan tietenkin putosi ja kaatoi sisältönsä muovisen petturivaa'an päälle! Seurauksena syöpyminen ja näytön sumeneminen. Kyllä vähän nauratti kun huomasin tämän.
Petturivaaka siis lensi kaatopaikalle ja kävin hankkimassa HobbyHallin alesta uuden tilalle. Hintakaan ei ollut paha, vain 15 €. Ja tämä uusi sulokki meinaan piirtää käyrät ja kaikki! Että siis kertoo paljonko eroa edelliseen punnitukseen jne. Ja vaakaan voi lisätä neljä käyttäjää... On mennyt tekniseksi painon seuraaminen.
Ainoa huono puoli tässä vaa'assa on, että se on todella tarkka alustastaan. Täytyy siis punnita aina samassa kohdassa, ettei paino sen takia muka heittele.

Photobucket

3 kommenttia:

  1. Onnittelut uudesta vaa'asta! Kai sitä pitäisi tännekin uusi hankkia.

    VastaaPoista
  2. Ihan alkuun kiitos kannustavasta blogista. Samojen asioiden kanssa painitan täälläkin.

    Sitten kysymys, joka mietyttää: oletko joutunut paljon uusimaan vaatevarastoasi laihdutusprojektin myötä? Onko siis paljon vaatteita, jotka ovat "jääneet isoiksi"?

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Kyllä on jäänyt vaatteita paljon isoksi! Mutta onnekseni kellarissa on kaksi matkalaukullista sellaisia kivoja vaatteita, jotka toivottavasti näyttävät pian taas hyvältä päälläni. Ne ovat siis kokoa 34-36... Vähän pitää vielä pinnistää!

    VastaaPoista