keskiviikko 27. tammikuuta 2010

RUOKAPÄIVÄKIRJA 26.1.2010

Heippa!
Jäi tuon viikonlopun osalta ruokapäiväkirjat kirjoittamatta, mutta tässäpä nyt ainkin eilinen:

Aamupala
itse puristettua verigreippi-sweetie mehua
pikku kuppi mustaa kahvia
mysliä ja soijamaitoa

Lounas
2 lohimedaljonkia
bataattisosekeittoa (sisälsi lorauksen valkoviiniä, soijakermaa ja timjamia)

Välipala
proteiinipatukka
musta kahvi

Iltaruoka
kanan rintafilettä
salaattia, tomaattia, kurkkua, sitruuna-balsamicoa

Iltapala
ruispaahto sämpylän toinen puoli
tuoretta avocadoa levitteenä

Photobucket

5 kommenttia:

 1. Jo kirjoitettu kommentti katosi bittiavaruuteen (liian innokas tietokonekissa laittaa itsensä juuri sinne, minne miekin), joten koitetaan uudelleen.

  Uutena lukijana (ja elämäntaparemonttiblogien tuoreena tutustelijana) tarkoitus on lukea koko hirmuisen innostava ja mukavasti kirjoitetulta vaikuttava blogisi läpi. Pari ensimmäistä kuukautta ehdin käydä läpi tänään, ja kommentti oli pakko tulla heti jättämään. Kiitos tästä, mielenkiintoisen blogin olet saanut aikaan! :)

  VastaaPoista
 2. Hmh, mikähän noita kommentteja vaivaa...?! Itselleni o käynt pariin otteeseen samalla tavalla. Kiva kun olet löytänyt blogini! Ja tervetuloa rempparemmiin! :)

  VastaaPoista
 3. Lukiessani blogiasi aloin miettimään olisko tämä bloggaaminen minullekin hyvä lisä laihduttamisen rinnalle. Olen lukenut ruokapäiväkirjaasi, ja olisinkin kysynyt paljonko yleensä syöt mysliä ja soijamaitoa per annoskerta?

  VastaaPoista
 4. Bloggaaminen on oiva keino ruodussa pysymiseen! (Jos tykkää kirjoittamisesta.)
  Mysliä kulhossa n. 1, 5 dl, soijamaitoa reilu desi. Mysli on omatekemäni mix, jossa Finax-mysliä, All Bran Plus-suikaleita, täysjyväruismuroja, pähkinöitä ja kuivattua karpaloa!

  VastaaPoista
 5. Tykkään toki kirjoitella, ja toisaalta täällä sitten saisi pohdiskella tarkemmin kaikkea laihdutukseen liittyvää jupinaa :) Ja tuosta soijamaidosta, olwn tykästynyt kun se on niin ihanan makeaa...

  VastaaPoista