perjantai 4. syyskuuta 2009

Leeeet's ZUMBA!!!

No niin, olen tilannut ensimmäistä kertaa elämässäni TV-Shopista! Tartuin kuntointopäissäni ZUMBA Fitness-videoon. Työkaverit ovat pyöritelleet päätään tälle valinnalle, mutta luulen, että tuollainen liikuntailoittelu on juurikin sopivaa iltojen riemua!
Innostuin tilaamaan kahdesta syystä:
1) Olin viime keväänä työmatkalla Tokiossa ja näin mainoksen ensimmäisen kerran siellä. Voitte vaan arvata miltä se näytti ja kuulosti japaniksi dubbattuna! Kikattelin hotellihuoneessani ja ajattelin, että huh huh!
2) Tulin toisiin ajatuksiin, kun pääsin kokeilemaan Zumbaa. Ystäväni, joka on puolivuotiaan tyttövauvan onnellinen äiti, taistelee raskauskiloistaan eroon mm. Zumbaamalla. Hänen on luonnollisesti hieman hankala päästä sporttaamaan, joten kotona Zumbaaminen on hyvä vaihtoehto. Testasin muutamat Zumba-askeleet heidän olohuoneessaan, baby sylissä. Huh, sanonpa vaan, aikamoinen hiki pukkasi jo parissa minuutissa!
Nyt odotan innolla, että paketti saapuu......!

Photobucket

2 kommenttia:

  1. Zumba on ihan loistavaa! Minulla on harvinainen tilaisuus osallistua Zumbaan ja olin siellä ensimmäisen kerran maanantaina. Uskomattoman ihanaa, vauhdikasta, hauskaa ja tehokasta. Ei millään malttaisi odottaa ensi maanantaita. Lupasin ottaa silloin kameran mukaan, että saan jonkun kuvan hauskuudesta ja kerron miltä toisen kerran jälkeen tuntuu. :)

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi, kerro sit heti kannattiko ostos! :) Mä kans vakavasti harkitsen sitä, koska täällä perähikiällä ei muuten Zumbaamaan pääse. Ehdotinkin miehelle et otetaan sit iltaisin koko perheen zumbatuokio, mut ei innostunut... kumma! :)

    VastaaPoista