torstai 10. syyskuuta 2009

COOPERIN TESTI


Nyt se on päätetty. Tulevana sunnuntaina pingon 12 minuuttia juoksuradalla. Olen miettinyt jo tovin, että haluaisin tehdä Cooperin testin ja nyt Harrietin innostamana se tapahtuu tällä viikolla. Myönnän tässä näin julkisesti, että olen juossut sen elämäni aikana vain kerran. Yläasteella se juostiin aina keväisin ja voi voi, Neiti X-raukalla oli niiiiiiin paha siitepölyallergia, ettei hänen sopinut lainkaan hengästyä. BS! Neiti X viilasi liikunnanmaikkaa linssiin minkä kerkesi, ja meni polttelemaan tupakkia aidan taakse kun muut juoksivat. It's payback time. ;)

Tässä tulostaulukko, jonka löysin Brian Mac:in nettisivuilta. Sama taulukko löytyy Wikipediasta suomenkielisenä. Harriet mainitsi myös omassa Cooper-postauksessaan, että Sport-lehdessä on juttua. Täytyypä käydä ostamassa.
Photobucket

3 kommenttia:

 1. Jee! Joo, Sportissa on juttua "pärjäisitkö armeijassa", eli myöskin cooperin tulosten taulukko on siinä Suomen armeijan tasoin/vaatimuksin. Onpa tämä kuntoni kyllä below average tuossa sunkin taulukossa, että huono mikä huono :)

  Mutta mukava sitten seurata juoksukunnon kehittymistä pienen treenailun jälkeen! Eikä muiden tuloksilla niin väliä, kunhan omaansa parantaa!

  VastaaPoista
 2. Huijui. Kyllä minullakin on "pari" muistikuvaa kouluajoilta. Onneksi en tiedä missä voisin cooperoida! ;)

  VastaaPoista
 3. Aloitin viimeksi Cooperin viime syksynä, mutta keuhkot löivät tiukasti kiinni kahdeksannella minuutilla, joten häi kesken. Tuolloin kahdeksannella minuutilla oli kasassa 1800 metriä, joten luulisin että hyvä tulos olisi ollut luvassa. =( Nyt ehkä keuhkot toimisivat jo paremmin. Täytyy kokeilla!

  VastaaPoista