perjantai 11. syyskuuta 2009

RAIVARIT part II

Ollapa kaunis ja hoikka Pan Am:in lentoemo!
Miksei aika jo kulu??? Miksen laihdu nopeammin, paremmin, tehokkaammin ja näkyvämmin? Ketuttaa. Järki sanoo, että 3,5 kg kuussa on mitä sopivin määrä laihtua, mutta silti pää yrittää tyrkyttää kaikenmoisia pikakuureja nopean tuloksen saavuttamiseksi. Miten olisi lentoemännän dieetti, tai sairaaladieetti? Pitäisikö paastota viikko tai ruveta heräämään joka aamu puoli kuudelta juoksemaan? Hullun hommaa kaikki tyyni. Tämä vauhti millä etenen ja keinot joilla tiputan painoani ovat terveelliset ja antavat pitkäkestoisia tuloksia. Tiedetään... Elämäntapaanihan minä tässä olen muuttamassa, enkä pelkästään ulkonäköäni. Mutta kun KAIKKI TÄNNE HETI NYT! Moni varmasti tietää tunteen.
Ja kaikki tämä kahden kuvan takia... Mitäköhön odotin? Näyttäväni kuvan lentoemänniltä vai? Olenhan tuijottanut itseäni päivittäin peilistä, että ei luulisi olevan tällainen zokki, kun kamera kertoo totuuden.
MUR.

Photobucket

4 kommenttia:

 1. Tiedän tunteen, tosin mulla ei ole lähtenyt edes 3,5 kg kuukaudessa. Erittäin turhauttavaa! Just tänään peilin edessä mietin, että näytän vähintään yhtä paksulta kuin kuukausi sitten. Pitäisi varmaan ottaa kuvia kuukausittain, niin näkisi, onko sitä muutosta tullut vai ei. Mutta maltti on valttia tässäkin asiassa, kai. Ja hyvinhän sulla paino tippuu, tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 2. TIEDÄN TUNTEEN ja tänään illalla on luvassa avautuminen omassa blogissani syystä miksi. =( *on itkuisella tuulella, mutta peittää sen helvetin hyvin hymyilemällä aurinkoisesti*

  VastaaPoista
 3. Tuttu on tuo tunne, liiankin tuttu.

  Jännä miten voi samaistua toisiin vain lukemalla blogikirjoituksia <3

  Ja todellinen syy, minkä takia rakastan kaikkien teidän kolmen blogeja on juuri se, ettei kukaan meistä ole 55 kiloinen ja halua laihduttaa 45 kiloiseksi!

  Jokaisella meillä on liikakiloja ja jokaikinen meistä tietää, ettei ne lähde 10kiloa kerralla yhden viikon aikana! Sad but true. Kuitenkin asenne on se joka ratkaisee ja sitä meiltä löytyy!!!

  Jossain vaiheessa meidän pitää kyllä ehdottomasti tavata!!

  VastaaPoista
 4. Todella tiedän tunteen! Heti, nyt, just, eilen jo.

  VastaaPoista