maanantai 28. syyskuuta 2009

VIIKON 8 ALOITUSPAINO


Haa! I did IT. Alitin, selätin ja ohitin haamurajani 63,8! Nyt vaa'an aamulukema on siis 63,7. Eilen olin valmis syömään kaiken mitä eteeni sattui. Väsymys tuntui myös aikalailla ja uni tulikin jo ennen yhdeksää. Lauantaina oli työputkeni viimeinen päivä ja eilen energiantankkaustarve oli kaikinpuolin suuri. Päästin ensimmäistä kertaa herkkuhihnaa löysälle ostamalla askillisen xylitol salmiakki-Sisuja ja pupeltamalla pikkukulhon paahdettuja maisseja. (ei popcorneja, vaan sellaisia maissinpaloja) Haluan tähän väliin taas sanoa, että omalla kohdallani nollatoleranssi herkkujen suhteen on ehdoton, koska en edelleenkään koe osaavani hallita herkkuhimoani. Ts. Kun annan pikkusormen, menee koko käsi, tai oikeastaan koko kroppa!
Olin myös jälleen vierailemassa vanhempieni pitopöydässä. Voi että miten kultaisia he ovat. Lauantaina juttelimme sunnuntain ruoasta. Äiti sanoi, että laittaisivat lasagnea. Sitten hän yhtäkkiä tajusi, että ainiin, tytär X ei välttämättä voikaan syödä sitä. Totesin, että ei se haittaa, otan sunnuntaina sitten vain hieman ruokaa ja pyysin, että laittaisivat myös ison kulhon salaattia. Mutta eilen lasagnelevyt olivatkin vaihtuneet munakoisoon ja kesäkurpitsaan, eikä bechamelkastiketta ollut lainkaan. Herkkumausteena oli sen sijaan mango chutney:a. Ihanat vanhemmat.... :)

Hyvillä mielin alkaa viikkoni siis.
Ja tällä viikolla olen linjoilla tiheämmin, tämä on lupaus!


Photobucket

2 kommenttia:

  1. Suunnattoman suuret onnittelut! Aivan mahtavaa. Noin positiivisesta postauksesta saa lisätsemppiä itsellekin ihan vaan lukemalla läpi. On tuo vaan tosi hieno painolukema. :)

    VastaaPoista
  2. IHAN MAHTAVAT ONNITTELUT TÄÄLTÄ TUON PELOTTAVAN LUKEMAN ALITTAMISESTA!! :) Fiilis on toivottavasti nyt korkealla.

    Minä odottelen keskiviikkoa ja toivon, että lukema on silloin vielä tuon 64:n alla.

    VastaaPoista