perjantai 4. syyskuuta 2009

PÄIVÄN PUNNERRUKSET

...voimalla Alice Cooperin Poisonin ja Stratovariuksen Hunting High and Low:n.
11-15-9-9-13
Aika kaukana tuo viimeinen maksimi toissapäivän 20:stä! Mur.
Ostin muuten seuraavia punnerruskertoja ja muita hikisessioita varten nämä biisit iTunesista:

1. edellämainitut kipaleet
2. Skid Row/ 18 and Life (vanha lempparini)
3. Nightwish/ Amaranth
4. Vanilla Ice/ Ice Ice Baby
5. Marky Mark/ Good Vibrations

Eiköän näillä lähde!
Photobucket

8 kommenttia:

 1. Hyviä biisivalintoja sulla!! Mä sain synttärilahjaksi avokilta liput Nightwishin keikalle Hartwall-areenalle, oli aika onnistunut yllätys. :) Kuuntelen myös Stratovariusta, Apocalypticaa ja Metallicaa ja munkin mp3:lta löytyy POISON!! :D Hyvää lenkkeily- ja treenimusaa.

  Mun on nyt pakko kysyä, että teetkö siis ihan noita "äijäpunnerruksia" suorin jaloin? Mä nimittäin yritin ja sain kasaan suorin jaloin hikisesti ehkä 7... Aika kehno tulos... Sulla on kyllä ihan mieletön draivi päällä noiden punnerrusten kanssa. Mun täytyy näköjään skarpata ihan huolella, että saan sua kiinni. :)
  Hyvät viikonloput!

  VastaaPoista
 2. Heippa Pingu!
  Juu, suorin jaloin teen. En dippaa nenää aivan lattiaan, mutta hyvin alas kylläkin... Mulla on aika vaffat kädet, mutta jaloista puuttuu poweria. Siksi juoksentelua ja salia!
  Musapuolella kallistun yleensä konemusiikkiin, mutta sankarihevi ja kumppanit saa kyllä sykkeen hyvin ylös ja punnerrukset pusertumaan.

  VastaaPoista
 3. Pitäisköhän mun sitten aloittaa suosiolla niistä "neiti-punnerruksista" ja sitten siitä siirtyä asteittain niihin suorin jaloin-tehtäviin, kunhan käsiin tulee lisää voimaa...? Kuulostaisko sun mielestä toimivalta? :) Sulla sujuu noi niin hyvin, että sulta on hyvä tiedustella apuja ja neuvoja. ;)

  VastaaPoista
 4. Minä otan vatsalihashaasteen vastaan, mutta vasta kun selviän tästä tukalasta flunssasta. Ihan ärsyttää, kun ei pysty mitenkään liikkumaan nyt, kun siihen on itseään jo totuttanut. Vatsalihakset on joka tapauksessa se juttu, joka itselläni on aina ollut retuperällä, joten... niskasta kiinni siis. :)

  Kuinka helposti näet, jos kommentoin tuonne aiempiin kirjoituksiisi?

  VastaaPoista
 5. Pingu: Unohda neitipunnerrukset! Ota haaste vaan rohkeasti vastaan ja vedä ehdottomasti äijätyylillä!!! Tee vaan se alkutesti ja jos saat tulokseksi 0-5 punnerrusta, ensimmäinen treenisatsi on ainoastaan 2-3-2-2-3 (tai maksimi minkä pystyt)
  Tiedän, että saat rutistettua nuo, varmasti saat! Pikkuhiljaa se voima kasvaa, ja vähitellen pystytkin tekemään useampia toistoja. Kiva kun kysyt neuvoja. Autan mielelläni parhaani mukaan. :)

  Outi: Iso tsemppi flunssasta toipumiseen. Ne tuntuvat istuvan nykyään jotenkin mega sitkeässä. Olen toistaiseksi välttynyt lentsulta, mutta saapas nähdä kuinka kauan... Liityn vatsalihaskerhoon mukaan heti, kun olen päässyt vähän alkuun tämän punnerruksen kanssa! Ne ovat inhokkejani ja lintsaan niissä aina jumppatunneilla. Aka vähän ruoskia itseäni, vai mitä! ;)
  Kaikki kommentit tulevat meiliini, eli näen ne aina kun olen koneen äärellä! Enhän ole jättänyt vastaamatta johonkin aikaisempaan kommenttiisi???

  VastaaPoista
 6. Kävin kurkkimassa sinun alkuhetkiäsi ja sitä mietin, että huomaatko, jos siellä höpisen. :)

  VastaaPoista
 7. Okei, sait ylipuhuttua. :) Mä lähden liikkeelle niistä äijäpunnerruksista. Meinasin kirjoittaa, että neitipunnerrukset sikseen, mutta sehän ei käy yhtään laatuun, koska susta otan nyt sit mallia neitityyliin!! :)

  Teen sen alkutestin huomenna ja siitä sitten lähdetään liikkeelle. Otan myös tuon vatsalihashaasteen vastaan. Mulla vatsalihakset sujuu hyvin, nyt kun olen oppinut tekemään perusrutistukset oikein. Ei se määrä vaan se laatu. Yks maailman parhaita fiiliksiä on se, kun vatsalihaksissa tuntuu treeni seuraavan päivänä.

  Outille pikaista paranemista!! Nyt on liikkeellä sitkeää tautia. Mulla viimeviikkoinen flunssa alkaa olla vihdoinkin taaksejäänyttä, yskä pysyy sitkeässä...

  VastaaPoista
 8. Outi: Juu, huomasin omena/päärynä-postauksen kommenttisi. Kiitos tsemppailuista. Kaikki, vanhoihinkin postauksiin laitetut kommentit tulevat meiliini! Tsemppiä haasteisiin! Hyvin me vedetään.

  Pingu: HyväHyväHYVÄ!!! Kerro menestyksestäsi sitten... :)

  VastaaPoista