maanantai 7. syyskuuta 2009

200 VATSALIHASRUTISTUSTA


Tänään otan liikuntaohjelmaani mukaan myös vatsalihashaasteen! Inhoan vatsalihasliikkeiden tekemistä ja lintsaankin niissä aina, kun jumppaopen silmä välttää. Salilla huhkiessani olen vihdoin huomannut vatsalihasteni totaalisen rapakunnon. Vatsalihasliikkeissä alaselkäni lähtee helposti nousemaan, ellen suorita niitä todella hitaasti ja keskittyen. Teen tänään aloitustestin samalla kun aloitan punnerrusviikon numero 2.

Ketkä liittyvät jumppakerhoon?


oikeaoppinen vatsalihasrutistus


Photobucket

9 kommenttia:

 1. Voi apua sä oot ahkera!

  Mä vasta yritän selviytyä flunssan kourista ja aloittaa punnertamishaasteen (joka muuten kunnon miespunnerruksilla ei ole mulle todellakaaaaaan mikään piece of cake homma).

  Tsemppiä vatsarutistuksiin! Tekis mullekin niiiin hyvää!

  -Harriet

  VastaaPoista
 2. Voi ei, kaikki ovat flunssassa...! Koputanpa puuta, ettei iske tännekin! Parane ensin rauhassa ja sitten vasta punnertamaan. Ja vaikka alkuun menis vain muutama, ei kannata lannistua. Kaverini tarkasteli punnertamistani viikko sitten ja uudestaan taas eilen. Hän sanoi, että punnerrus"ryhtini" on parantunut huomattavasti, eli kehitystä tapahtuu...!

  VastaaPoista
 3. Hieno kuulla että muutosta on tapahtumassa! Lähdin itsekin nyt kuitenkin rytinällä liikkeelle punnertamisien ja myöskin vatsalihasten suhteen. Yritän tehdä rauhassa ja levätä ettei flunssa iske uudestaan tai jää pidemmäksi aikaa, mutta mukana ollaan kuitenkin!

  VastaaPoista
 4. Kopioin muuten sulta noi "will do a hundred situps" jne logot. Löysitkö ne sieltä sivuilta vai teitkö itse? En bongannut niitä sieltä sivustolta ollenkaan niin sen takia mietin, että saanko edes käyttää niitä...??

  VastaaPoista
 5. Nuo logot olen ottanut hundredpusups.com ja twohundredsitups.com-saiteilta, mutta tuunannut itse.

  VastaaPoista
 6. Ne on ihan superhienot! Saanko luvan käyttää niitä omassa blogissani myös vai otanko pois? Molemmat sopii mulle, että jos haluat omia ne niin ymmärrän kyllä! :)

  VastaaPoista
 7. Minä jo ehdinkin tuohon mukaan. Tosin tein vasta aloitustestin ja odotan flunssan hellitystä, että pääsen oikeasti liikkeelle. Ihan salvästi liikaa hinguin liikkumaan viikonloppuna. Jos olisin vaan ollut hissukseen, niin olisin ehkä jo kunnossa... Mutta tulevana viikonloppuna varmasti alkaa vatsalihasharjoitukset!

  VastaaPoista
 8. Harriet: Ei haittaa, vaikka nappasit logot omaan blogiisi! :)

  VastaaPoista
 9. Miten tuo vatsalihastesti toimii? Yritin käydä niiden sivuilla mutten ehkä ihan kokonaan ymmärtänyt.:/ vai toimiiko kaikki samalla tyylillä kui punnerruksetkin? kiitos vastauksesta jo etukäteen.:)

  VastaaPoista