perjantai 11. syyskuuta 2009

MIETTEITÄ KESKIVARTALOSTA

Nyt on raivarit laantunut ja katselen maailmaa taas vähän valoisammin mielin. Aion vielä tänään Zumbata viimeisetkin angstirippeet avaruuksiin! :)
Muutama miete tässä vielä keskivartalojutuista... Mitenköhän ihmeessä se onkin niin, että sitä tavaraa kertyy tuohon vyötärönseudulle? Tiedän, etten tosiaan ole ainoa, joka taistelee omenakilojen kanssa. Tosin olin aina luullut, että suomalainen vartalotyyppi on enemmän kallellaan päärynään päin... Huolestuneena katselen kaupungilla kävellessäni vatsat pystyssä kulkevia yläasteikäisiä neitoja. Kai se on niin, että kaikkea herkullista on nykyään niin helppo ja nopea saada mistä vaan ja se näkyy vyötäröllä nuorillakin. Ostettiin mekin irtokarkkia koulun vieressä olevalta kiskalta, mutta kai sitä tuli sitten liikuttua ne pois.
Ja tuohan se avainsana jälleen kerran on: LIIKKUMINEN. Tuntuu vaan, että tavara istuu vyötäröllä sitkeämmässä kuin missään muualla. Toisaalta, kuten salituttuni eilen sanoi: "Sieltä lähtee viimeisenä, missä on eniten." ja "Eiväthän ne kilot tulleet kuukaudessa, joten eivät taatusti lähdekään." Eli oikeastaan avainsana onkin KÄRSIVÄLLISYYS. Tässäkin, voi kamala! Kaikessa pitäisi malttaa ja olla pitkäjänteinen. Mutta salituttuni on oikeassa. Nyt alan keskittymään keskivartaloon oikein olan takaa. Olen samalla myös kärsivällinen sen kanssa. Annan sille aikaa sulaa ja muuttua sutjakaksi. 32 päivää laihisraivareita takana ja 111 edessä,
vielä minä keskivartalolleni näytän!

Photobucket

3 kommenttia:

  1. OIKEA ASENNE! ja olet aivan oikeassa. Nykyään lapset ja nuoret liikkuvat todistetusti vähemmän. Ja suuri syy tähän on tietokone ja internet. Itse pääsin käyttämään tietokonetta säännöllisesti vasta lukioikäisenä. Meillä oli kone kotona jo kun olin ala-asteella äidin toimittajatyön vuoksi, mutta siinä ei todellakaan ollut internetiä saati paljon pelejä. Meillä oli erittäin rajattua koska sai pelata joten ei siinä kovasti hinkukaan pelaamaan ollut. Nykyään on aivan eri kuviot. Valitettavasti kansanterveyden kannalta.

    VastaaPoista
  2. Niin samat ajatukset. Ja tuossa juuri selän takaa mies sanoi, että "mä hommasin ranskalaisia ja nakkeja". Elämä on kovaa, kun taistelee omenakiloja vastaan. :) Siis minä en niitä miesten murkinota muuten mussuta. Pitäköön nakkinsa. Helppo pitää päätöksestä kiinni zumban jälkeisessä olotilassa.

    Vielä minä keskivartalolleni näytän! Tuosta otetaan iskulause käyttöön.

    VastaaPoista