perjantai 4. syyskuuta 2009

MARS-PAINAJAINEN


Aaarghhh!!! Heräsin aamulla hiestä märkänä. Näin unta, että löysin toimiston pöydältä puolikkaan Mars-patukan, katselin ympärilleni näkeekö kukaan ja tungin sen silmät himosta kiiluen suuhuni! Ja se ihana toffeen tahmeus ja sokerisuklaan kitalakeen tarttuva ihanuus... Ah ja voi. Syyllisyyshän iski tietysti heti ja heräsin sydän pamppaillen, kieltä kysyvästi maiskutellen. Kaikeksi onneksi suussa maistui vain uni. Hmmm, onkohan eräällä tässä pieniä paineita, mitä luulette?
Ehkä uni johtuu myös siitä, että erään ulkomailta tilaamani paketin mukana tuli kylkiäisenä Twix. Se istuu edelleen avaamattomana tuossa pöydällä ja saa luvan pysyäkin kääreissään! Taidan antaa sen jollekin lahjaksi.

Photobucket

3 kommenttia:

 1. Eiks oo ihanaa, kun herää siihen että on nähnyt unta siitä, että on sortunut johonkin ihanaan maailman epäterveellisimpään herkkuun ja sit herää ja tajuaa ettei sortunutkaan?!! :)

  VastaaPoista
 2. Hehehee... xD

  Itsekin olen nähnyt vastaavanlaisia herkku-unia. Aamulla helpotus on suuri, kun tajuaa, että kyseessä oli vaan uni.

  Niin, ja sulla on tosi rautainen itsekuri, kun pystyt pitämään Twix-patukkaa näkyvillä pöydällä! Mun pitäis piilottaa se kaapin perälle :)

  VastaaPoista
 3. Juu, helpotus oli suuri. Ja koska Twix jäi edelleen pyörimään pöydälle, piilotan sen maanantaina jonnekin. Poissa silmistä, poissa mielestä!

  VastaaPoista