perjantai 4. syyskuuta 2009

RIEMUKASTA MITTAILUA

Ajattelin, että voisin vähän mittailla kroppaani ja tutkailla, onko mitään edistystä tapahtunut. Laihisraivareiden ensimmäisenä päivänähän pullamasuni ympärys oli 96 cm. Seuraavan kuvan ottamiseenkaan ei ole aikaa, kuin 10 päivää. Mittanauha saa antaa sillävälin vähän esimakua. (Päätin, että teen tämän kammottavan kuvaussession joka kuun 14. päivä. Pelottaa jo etukäteen...)
Mittaan siis itseni huomenna aamulla ihka uudella karamellimittanauhallani! Kirjaan tuloksia sitten.
Suunnatkaa Etolaan jos haluatte tällaisen täysin kalorittoman herkun! ;)

Photobucket

5 kommenttia:

 1. Tuo kuvaussessio on just se mikä itseltä jäi tekemättä. Yritin miestä houkutella kesällä ottamaan kuvaa, kun olin tiukassa t-paidassa ja pyöräilyshortseissa, mutta ei se ottanut. Ihan hyvin olisi toiminut kyllä peilin kautta oma kuvauskin. Jos siihen olisi kyennyt. :(

  VastaaPoista
 2. Pahuksen mies! Luulenpa etteivät köriläät halua daamiensa "esittelevän" itseään julkisesti... Itse asettelen kameran tuoli-kirjapino-viritelmin. Sitten vaan itselaukaisijalla upeita otoksia! :)

  VastaaPoista
 3. Täytyy nyt vakavasti harkita, että jos saisi itsensä pakotettua saunan jälkeen. Vaikka voipaketillisiä jo puuttuukin, niin eihän se näky kaunein ole. :D

  VastaaPoista
 4. Mä nappasin kanssa kuvat itselaukaisijalla. :) Tuli aika "mehevät/rehevät" otokset, mutta kummasti helpottaa dieetin ja liikunnan jatkamista, kun on ihan julkisessa jaossa varsinaiset kuvatukset. :) Mun kohdalla ei olis tullu kyllä kysymykseenkään, että olisin pyytänyt avokkia ottamaan kuvat. Se kun on autuaan tietämätön koko mun bloggailusta. ;) Miesten ei onneks tarvii kaikkea tietääkään.

  VastaaPoista
 5. Tytöillä saa ja pitää olla salaisuuksia! ;)

  VastaaPoista