torstai 10. syyskuuta 2009

ILLAN HERKKU

Tänään tarttui Clas Ohlsonilta mukaan niinkin hassu kapistus kuin omenanhalkoja. Hassu, mutta ah, niin tarpeellinen! Vain yksi painallus ja omena on viipaloitu kahdeksaan palaan + siemenkota erottunut pois omenan keskeltä. Sain ystäväni äidiltä pussillisen oman puutarhan syysomppuja ja päätin heti testata uutta napopalareseptiä.


Ameriikan omenat:

muutama kotimainen omena
1,5 rkl vaahterasiirappia
1/2 tl kanelia (mielellään vastajauhettua)

Pese omenat hyvin. Halkaise ne lohkoihin kuorineen. Kaada lohkot riittävän suuren kulhoon, jossa voit helposti sekoittaa mausteet omenoiden sekaan. Mausta omenaherkku ja laita lohkot pakasterasiaan. Anna omenoiden maustua yön yli jääkaapissa ja napostele makeannälkään tai muuten vaan!

Zumbaaminen jäi muuten tänään kokeilematta, meninkin kurittamaan rautaa salille! :) Huomenna uusi yritys ja raportointi. Ainiin, ja kuvat...! Jaiks.

Photobucket

2 kommenttia:

  1. Hitto, tollanen halkoja oliskin kätevä!

    VastaaPoista
  2. Miullakin on keittiössä tuollainen ja vieläpä punainen. :) Tarttui mukaan IKEAsta vuonna 1 ja 2. Pitäisiköhän ottaa käyttöön ja ostaa tänään kauppareissulta omppuja iltanaposteluksi, kun viikon karkkipäiväkin on jo käytetty... Pannaan harkintaan. ;)

    VastaaPoista