tiistai 8. syyskuuta 2009

JÄÄKAAPIN SISÄLTÖ


Teen yleensä viikon ruokaostokset maanantai-iltaisin tanssitunnin jälkeen. Maanantai on vähän huono kauppapäivä, sillä useimpien tavarantoimittajien kuormat tulevat marketteihin vasta tiistaisin. Eilen olisin halunnut ostaa Romaine-salaattia ruukussa, mutta laarin pohjalta löytyi vain kolme viikonlopun yli nahistunutta raukkaa... Myös leivästä löytyy usein tuorein päiväys tiistaisin. Päätin myös järjestellä jääkaapin uudelleen! Ajattelin, että ruokia ja välipaloja on kiva rakennella, kun näen mitä kaikkea onkaan tarjolla.

Ylähyllylle asettelin aamiaistarvikkeet. Activia-jugurttia, omena- ja raparperisosetta, kananmunia, kalkkunaleikettä, keittokinkkua ja energiamehuja.
Toisella hyllyllä on vihanneskimara. Herkkusieniä, paprikaa, tomaattia, purjoa, avocadoja, kukkakaalia, tomaattia ja kurkkua.
Kolmas hylly on proteiinihylly. Tonnikalaa, kalkkunanakkeja, kanaa ja paistijauhelihaa.
Alin hylly on omistettu hedelmille. Päärynöitä, luumuja, ananas, limettejä, nektariineja, omenaa, viinirypäleitä.

Bongaa kuvasta myös hirmuinen määrä oliiveja. Ne ovat suurta herkkuani, vaikka ovatkin pannassa ainakin tämän dieetin ajan. Suolan määrä on nimittäin aikas hurja. Joku varmasti kohauttaa kulmiaan aamiaishyllyn energiamehuille. Ne ovat eestiläisiä Element Energy Drink-juomia, joihin ei ole lisätty sokeria. Kofeiinia ja guaranaa sen sijaan löytyy... Energiaa juomassa on 45 kcal/100 ml.


Photobucket

5 kommenttia:

  1. hiton hyvän näköinen jääkaappi! oikee herahti vesi kielelle varsinki ku näki tuon alahyllyn! ihan unelma <3 noilla kyllä kelpaa elellä!

    VastaaPoista
  2. ...kunhan vaan malttaa niitä tasaisesti rouskutella...! Vihannekset ja hedelmät pidän varsinkin esillä, koska muuten ne tuppaavat homehtumaan jääkaapin lokeroihin.

    VastaaPoista
  3. sama kommentti kuin madylla... Nami nami nami... Viinirypäleet on ihania, napsin iltaisin myös nykyään porkkanoita.

    Kai muistat välillä/joskus päästää itseäsi ihan hiukan helpommalla herkuttelun suhteen? Tarkoitan siis, että sallit itsellesi esimerkiksi herkkuhetkiä toisinaan, ettei koko dieetistä mene maku sen vuoksi että pidät itseäsi liian tiukalla? Olen nimittäin itse huomannut, että jos vedän totaalikieltäytyjälinjaa, repsahtamisia tulee enemmän ja helpommin. Sulla on kyllä niin hyvä draivi nyt päällä että sen horjuttaminen tuskin helpolla onnistuu.

    VastaaPoista
  4. Heh, hyvä idea asetella jääkaappi;) Taidan itekki ryhtyy hommiin.

    VastaaPoista
  5. Jääkaapin järjestäminen on toiistaiseksi auttanut hyvin. Tulee napsittua noita hedelmiä ja vihanneksiakin paremmin... Herkuja en tosiaan salli itselleni vielä yhtään. Tunnen tapani niin hyvin, että rohkenen päästämään löysää vasta kun vaa'an näyttämä luku alkaa viitosella, jos silloinkaan. Nollatoleranssi toimii itselleni parhaiten. Makeanhimoon ovat auttaneet ne Easy Body-patukat ja hedelmät. :)

    VastaaPoista